Készülj fel!

Összegyűjtöttünk és kidolgoztunk pár ifióravázlatot és tematikát, melyek segítségül lehetnek egy alkalom, vagy egy félév tervezésekor.


Ötletek a húsvéti online ifihez

Noha nem könnyű megélni azt, hogy nem ünnepelhetjük a gyülekezet közösségében Jézus Krisztus feltámadását, remek hír, hogy a modern technológiának köszönhetően online mégis ünnepelhetünk együtt. Megosztunk veletek néhány tippet, amelyek segíthetnek a felkészülésben:

Játsszunk, de ne érjünk egymáshoz?!

Mit csináljunk, amikor legközelebb találkozunk? Összegyűjtöttünk olyan, eszközt alig igénylő játékokat, ahol egymás érintése nélkül játszhattok a csoporttal, kint és bent is.

Ünnepeink fontossága

A 21. század digitalizált, egyre elszigetelődő társadalmában az ünnepeink és rituális összejöveteleink fontossága és értéke szép lassan elhalványul. A családok szétszóródtak a világ minden tájára, a szabadidőhöz és munkához, hagyományokhoz és családi szellemi örökségekhez való viszonyulás is megváltozott az elmúlt évtizedek alatt.

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Ti küldtétek!

Csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy segítsünk titeket, ifimunkásokat. Ám van, hogy kapunk plusz segítséget önkénteseinktől és külsős ifimunkásoktól. Itt azokat az anyagokat gyűjtöttük össze, amiket ők dolgoztak ki, hogy még több ifióravázlatból és tematikából tudjatok inspirálódni és válogatni.

Isten terve az életemmel – ifióravázlat

Az én ifiseim most pont az útkeresés időszakéba léptek. Már nem csak poénból kérdezik tőlük a szülők, rokonok és tanárok, hogy mivel fognak foglalkozni, ha felnőnek, hanem komoly kérdésként szegezik nekik, amire gyors és lehetőleg olyan választ szeretnének kapni, ami mindenkinek tetszik.