4 hetes kihívás | Hitbeli elmélyülés

A koronavírus nagy kihívásává vált a távolság: távolság az iskolatársaktól, ifis társaktól, munkatársaktól, barátoktól. Ennek a távolságnak viszont nem kell nőnie Isten és közöttünk, ezért is hívunk ki minden ifis közösséget egy 4 hetes 12 elmélkedést és feladatot tartalmazó sorozatra!

Május 15-ig négy héten keresztül heti három kihívás került ki Instagram oldalunkra: hétfő, szerda és péntek reggel, kb 8-9 óra között. Ezek a posztok este 9-kor a facebook oldalunkon is megjelentek, de Instagramon könnyebb követni, visszakeresni. A kihívás sorozathoz bármikor csatlakozhatsz az ifiddel, sőt a kikerült kihívásokat más időközönként is ütemezheted az ifidnek (pl. naponta, vagy kétnaponta).

Reméljük, hogy a kihívások segítenek a hétköznapokat feldobni a négy fal között és ott is megtalálni a csendben Istent. Célunk az ifisek hitbeli elmélyülés mellett az, hogy a közösség közös élményeket szerezzen ebben a nehéz időszakban is, mely jó beszélgetési alapot teremt ifik lőtt, vagy után, egy élménybeszámoló keretében.

Miből áll egy kihívás?

Minden kihívás egy igeszakasz köré épül. Az igeszakaszt a kihívás részletes leírása követi, melyben kibontva találjátok meg a címben jelölt feladatot. Ezután egy imádság zárja az egészet, mely segíthet az ifiseknek Istenhez fordulni a feladat végén. Minden képen a bal felső sarokban található a kihívás száma, ami segíthet azonosítani azokat.

Hol találom meg a kihívásokat?

Tavasszal az Instagramon, 4 héten keresztül kétnaponta, reggel közzé tettünk egy-egy kihívást. Ezeket az Insta posztokat ide gyűjtöttük össze, hogy könnyebb legyen őket kikeresni. Rákattintva felugrik az eredeti poszt is, amit könnyen meg lehet osztani az ifisekkel.

A kihívásokat a Random kártyákból, segédanyagunkból válogattuk ki. Ha megtetszettek a kihívások és érdekel a kártyacsomag vagy szeretnél egy saját példányt, az oldal alján találod meg a linket.

Szeretnék én is egyet!

Nézd meg a Random oldalát, hogy mi mindent rejt a kártyacsomag és szerezz te is egy saját példányt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.