Kell egy kis segítség?

Rengeteg módja van annak, hogy izgalmasabbá, jobbá és változatosabbá tedd az ifialkalmakat! Több területen is szeretnénk neked ebben segíteni különböző anyagokkal!

Rendelhető segédanyagok

Egy külön munkatársunk gondolkodik és munkálkodik minden hétköznap azon, hogy a kezedbe tudjunk adni különböző kreatív segédanyagokat, amelyek segítenek egy beszélgetést elindítani, az ifisek személyes lelki életét mélyíteni, a Bibliát sűrűbben olvasni vagy csak adni egy lendületet az ifimunkának!

Óravázlatok & tematikák

Az ifikre való készülés nagy kihívás minden ifimunkás számára. Ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk neked ebben ötletekkel, hosszabb tematikákkal és rengeteg ötlettel, amikkel még színesebbek lehetnek az alkalmak!

Ifi-szálláshely Tár

Több éves tapasztalatunk, hogy nehéz az ifis hétvégék és táborok számára megfelelő szálláshelyet találni. Sokáig kell kérdezgetni az ismerősöket, amíg meg lesz a tökéletes… most ezt a kérdezgetést mi megtettük helyetted! Több tucat ifivezetőt kérdeztünk meg és az ajánlásaik alapján egy tárba gyűjtöttük a legjobbakat!

Digitális segédanyagok

Folyamatosan dolgozunk ki olyan segédanyagokat, amelyeket csak le kell tölteni – és már használhatóak is! Nagyon sokféle ilyen anyagot készítettünk már, nézd meg a gyűjtőoldalukat, hátha éppen valamelyikre van szükséged!