Isten terve az életemmel – ifióravázlat

Az én ifiseim most pont az útkeresés időszakéba léptek. Már nem csak poénból kérdezik tőlük a szülők, rokonok és tanárok, hogy mivel fognak foglalkozni, ha felnőnek, hanem komoly kérdésként szegezik nekik, amire gyors és lehetőleg olyan választ szeretnének kapni, ami mindenkinek tetszik.

De nem csak a továbbtanulás kérdése az, ami foglalkoztatja őket, hanem a nagy MIÉRT ÉLEK? MI A FELADATOM A VILÁGBAN? kérdések is.

Ti küldtétek

Ebbe a szekcióba gyűjtjük azokat az anyagainkat, amiket nem mi, az Ifjúságépítők állítottunk össze, hanem lelkes önkéntesek és külsős ifimunkások, akik ezzel szeretnék segíteni a magyar keresztyén ifjúsági munkát. Minden ilyen anyag végén, így itt is szeretnénk bemutatni röviden a szerzőt. Hálásak vagyunk ezen ifimunkások és önkéntesek szolgálatáért!

A szerző:
Illés Viktória

Egy kárpátaljai, magyar, református, 20 éves lány vagyok 5 évi ifjúsági szolgálattal a hátam mögött. Jelenleg a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet munkatársa vagyok, amelyen keresztül 13-25 éves korig mindenféle fiatallal dolgoztam már. Az ifiseim, akik között Isten kegyelméből hétről-hétre szolgálok 12-14 évesek, tele kérdésekkel és kalandvággyal.