Csapatunk


Ablonczy Áron

Református lelkész vagyok. 2010 óta szolgálok fiatalok között. Hiszem, hogy a fiatal generáció szerethető és tele vannak jó meglátásokkal és éhséggel az evangélium iránt. Szeretnek kérdezni és jó dolog ebbe beleállni, mert az embernek így mindig gondolkoznia és fejlődnie kell a hitében és szakmaiságában. Szeretek másokat buzdítani, ajándékokat felfedezni és azok megismerésében segíteni másokat. Szeretek vezetni és csapatban gondolkodni. Szeretem meglátni mások erősségeit és azoknak örülni. Szeretek hálózatokban dolgozni és szerveződni, ebben tanulok a legtöbbet és így érzem a leginkább, hogy nem vagyunk egyedül. Szívügyem a kísérletezés, a kutatás, a mások meghallgatása és a fiatalok közötti szolgálat. Az Ifjúságépítőknél a vezetésért, kutatásért, innovációért, hálózatépítésért leszek felelős. Meg sok olyan dologért ami még meglepetés 🙂 Ezenkívül 29 éves vagyok, egy szuper feleség férje és egy nagyon drága kis Bebi apukája.

Kapitány Flóra

Református lelkész és addiktológiai konzultáns vagyok. Tízedik éve töretlenül lelkesedem az ifjúsági munkáért. Az elmúlt évek során sok tapasztalatot szerezhettem a kamaszok között végezett szolgálat terén, legyen szó a hagyományos gyülekezeti ifi, vagy konfirmációs szolgálatról, kamasz-lelkigondozásról, különféle programok, táborok, lelki hétvégék szervezéséről, vagy prevenciós előadások és csoportok tartásáról. Nem is tudnék jobb terepet elképzelni arra, hogy kreativitásomat, a kihívásokra és változatosságra való igényemet és az emberi élettörténetek iránti érdeklődésemet így együtt egységben kamatoztatni tudjam- az ifjúsági munka erre ad lehetőséget. Ha pedig éppen akad egy kis szabadidőm, akkor töretlenül mászom a sziklafalakat, vagy valamelyik bringámon ülök erődben, vagy városban, a férjemmel, vagy néha nélküle. Az Ifjúságépítők csapatában mind a képzésszervezések terén, mind a különféle segédanyagok fejlesztésénél, hálózatépítésnél szolgálom a fiatalokat és a velük foglalkozókat.

Uri-Kovács Dániel

A Károli Gáspár Református Egyetem hallgatója vagyok. Már a kezdetekben elkezdett érdekelni a szolgálat ifis társaim felé és a kreatív megoldások. Ennek egyvelege lett, hogy elkezdtem plakátokat készíteni az ifim és a gyülekezetem alkalmaihoz. Ez a hobbi gyarapodott az évek során, míg felkértek Ifivezető Képzés füzetének megtervezésére. Ezekből a tapasztalatokból nőtt ki, hogy meghívtak az Ifjúságépítők csapatába, ahol jelenleg én felelek a különböző segédanyagok, grafikai kiadványok, a blog és más anyagok vizuális megjelenéséért. Emellett a Református Fiatalok Szövetségének is aktív szolgáló tagja vagyok.

Ónodi-Szabó Veronika

Nagyon szeretek a fiatalokkal lenni, csodálattal figyelem azt a formálódó életszakaszt, amiben annyi fontos gondolat és szemlélet megalapozódik. Hozzám is eközben ért el Isten hívó szava, és nagy lelkesedéssel vetem bele magam a munkába, hogy minél több fiatal életében a hit terén is fordulópont lehessen ez az időszak. Orvosként végeztem, egyetem alatt szolgáltam ifjúsági táborokban, és az egyetemi diákmisszióban, a MEKDSZ*-ben vagyok önkéntes jelenleg is.
(*Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség)

2020 elején csatlakoztam az Ifjúságépítők munkatársi csapatához, a feladataim az imaháttér, a kommunikáció, a szervezetekkel való kapcsolattartás, a segédanyagok kezelése és hirdetése, a HR-folyamatok kialakítása, és persze a fiatalok közt való szolgálat. Feltölt,ha a férjemmel, vagy közösségben aktívkodunk, könnyen elveszem az olvasásban és a szövegszépítésben, és nagyon szeretek biciklizni.

Horváth Evelin

Az ifjúsági misszió iránti tűz akkor gyúlt fel bennem igazán, amikor református lelkész szakon megírtam a szakdolgozatomat, amelynek címe “A hit szerepe a serdülőkori identitáskeresésben” volt. Végbe ment bennem egy hatalmas szemléletváltás a fiatalokat illetően, és onnantól már nem volt megállás, szenvedélyem lett az ifimunka. Eddigi szolgálatom során szereztem tapasztalatot a nagyvárosi-, kisvárosi-, a csapatban történő- és az egyedüli ifivezetésben, az ifivezetőképzésben és az ifis korosztály lelkigondozásában egyaránt. A gyülekezeti szolgálat mellett tanítok is. Az ifjúságépítők csapatában az én feladatom a kommunikációs csatornák kezelése, az ifiambulancia működtetése, a külföldi kapcsolattartás kiadókkal és más missziós szervezetekkel, valamint a külföldi segédanyagok fordítása. Emellett természetesen továbbra is töretlen lelkesedéssel részt veszek majd az ifivezetőképzés szervezésében, a segédanyagok fejlesztésében, és más projektekben is, amik egyelőre még titkosak.

Ha szeretnéd támogatni a szolgálatunkat,
akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz: