Ablonczy Áron

Református lelkész vagyok. 2010 óta szolgálok fiatalok között. Hiszem, hogy a fiatal generáció szerethető és tele vannak jó meglátásokkal és éhséggel az evangélium iránt. Szeretnek kérdezni és jó dolog ebbe beleállni, mert az embernek így mindig gondolkoznia és fejlődnie kell a hitében és szakmaiságában. Szeretek másokat buzdítani, ajándékokat felfedezni és azok megismerésében segíteni másokat. Szeretek vezetni és csapatban gondolkodni. Szeretem meglátni mások erősségeit és azoknak örülni. Szeretek hálózatokban dolgozni és szerveződni, ebben tanulok a legtöbbet és így érzem a leginkább, hogy nem vagyunk egyedül. Szívügyem a kísérletezés, a kutatás, a mások meghallgatása és a fiatalok közötti szolgálat. Az Ifjúságépítőknél a vezetésért, kutatásért, innovációért, hálózatépítésért, munkatársakért felelek. Meg sok olyan dologért ami még meglepetés. Ezenkívül 31 éves vagyok, egy szuper feleség férje és egy nagyon drága Berta és Ilka apukája.

Rácz-Schliszka Gábor

Szeretek mezítláb lenni, zenélni, énekelni, játszani, fára mászni, nevetni, napozni, barátokkal együtt lenni, új embereket megismerni. Szeretek komplex problémákon agyalni, azokat megpróbálni a tőlem telhető legmagasabb szinten megoldani. Szeretem Jézust, és már jópár éve igyekszem követni Őt. Azt gondolom és tapasztalom, hogy csak akkor válhatok valóban felelősségteljes felnőtté, ha igazán megtanulok bizalommal teli gyermekként élni. (Ehhez egy Casting Crowns dal, mert szeretem a dalokat.) 2020. szeptemberétől léptem az Ifjúságépítők csapatába hivatalosan, a pénzügyi és adminisztrációs részekért vagyok elsősorban felelős. Már korábban is szoros kapcsolatom volt a szervezettel és a csapat tagjaival személyesen is. Többek közt a Református Fiatalok Szövetségén (REFISZ) keresztül is, ahol már évek óta önkéntes szolgáló vagyok.

Csősz-Páni Anna

Emberi erőforrások szakon végeztem, a rákoskeresztúri református gyülekezetben szolgálok, a szabadidőmet aktív pihenéssel töltöm a férjem és/vagy a barátaim társaságában; szívesen részt veszünk kulturális programokban vagy egy kellemes kirándulásban.

Kamasz koromban számomra meghatározóak voltak a konfirmáció előkészítő- és az ifi alkalmak. A lelkészeim és az ifivezetőim megismertették velem az utat, ami Istenhez vezet, de sosem éreztem úgy, hogy ezt rám szeretnék erőltetni. Sok kérdést és megharcolt választ követően én is ráléptem erre az izgalmas útra. Az ifinkben igazi elfogadást, szeretet tapasztaltam, és ez sokat jelentett nekem ebben az időszakban. Azért szeretnék tenni, hogy hozzám hasonlóan minél több fiatalnak legyen lehetősége valamilyen módon megismerni Jézust. Hálás vagyok, hogy 2020. októberétől az Ifjúságépítők csapatában még többet tehetek ezért a célért. Főbb feladataim: szervezetfejlesztés, illetve a segédanyagok kezelésében és az IVK szervezésében való közreműködés.

Kapitány Flóra

Református lelkész és addiktológiai konzultáns vagyok. Sokadik éve töretlenül lelkesedem az ifjúsági munkáért. Az elmúlt évek során sok tapasztalatot szerezhettem a kamaszok között végzett szolgálat terén, legyen szó a hagyományos gyülekezeti ifi, vagy konfirmációs szolgálatról, kamasz-lelkigondozásról, különféle programok, táborok, lelki hétvégék szervezéséről, vagy prevenciós előadások és csoportok tartásáról. Nem is tudnék jobb terepet elképzelni arra, hogy kreativitásomat, a kihívásokra és változatosságra való igényemet és az emberi élettörténetek iránti érdeklődésemet így együtt, egységben kamatoztatni tudjam- az ifjúsági munka erre ad lehetőséget. Ha pedig éppen akad egy kis szabadidőm, akkor töretlenül mászom a sziklafalakat, vagy valamelyik bringámon ülök erdőben, vagy városban, a férjemmel, vagy néha nélküle. Az Ifjúságépítők csapatában az Ifi Ambulancia vezetésért felelek.

Ónodi-Szabó Veronika

Nagyon szeretek a fiatalokkal lenni, csodálattal figyelem azt a formálódó életszakaszt, amiben annyi fontos gondolat és szemlélet megalapozódik. Hozzám is eközben ért el Isten hívó szava, és nagy lelkesedéssel vetem bele magam a munkába, hogy minél több fiatal életében a hit terén is fordulópont lehessen ez az időszak. Orvosként végeztem, egyetem alatt szolgáltam ifjúsági táborokban, és az egyetemi diákmisszióban, a MEKDSZ-ben vagyok önkéntes jelenleg is. (Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség)

2020 elején csatlakoztam az Ifjúságépítők munkatársi csapatához, a feladataim az imaháttér, a kommunikáció, a szervezetekkel való kapcsolattartás, a segédanyagok kezelése és hirdetése, a HR-folyamatok kialakítása, és persze a fiatalok közt való szolgálat. Feltölt,ha a férjemmel, vagy közösségben aktívkodunk, könnyen elveszem az olvasásban és a szövegszépítésben, és nagyon szeretek biciklizni.

Uri-Kovács Dániel

A Károli Gáspár Református Egyetem hallgatója vagyok. Már a kezdetekben elkezdett érdekelni a szolgálat ifis társaim felé és a kreatív megoldások. Ennek egyvelege lett, hogy elkezdtem plakátokat készíteni az ifim és a gyülekezetem alkalmaihoz. Ez a hobbi gyarapodott az évek során, míg felkértek Ifivezető Képzés füzetének megtervezésére. Ezekből a tapasztalatokból nőtt ki, hogy meghívtak az Ifjúságépítők csapatába, ahol jelenleg én felelek a különböző segédanyagok, grafikai kiadványok, a blog és más anyagok vizuális megjelenéséért. Emellett a Református Fiatalok Szövetségének is aktív szolgáló tagja vagyok.

Építsd te is velünk az ifjúságot!

Csatlakozz csapatunkhoz, hogy együtt tudjuk segíteni a Kárpát-medence keresztyén ifjúsági munkásait! Nézd meg jelenleg nyitott pozíciónkat!

Támogasd csapatunkat a szolgálatban!

Ha szeretnéd támogatni a szolgálatunkat,
akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz: