Csapatunk


Ablonczy Áron

Református lelkész vagyok. 2010 óta szolgálok fiatalok között. Hiszem, hogy a fiatal generáció szerethető és tele vannak jó meglátásokkal és éhséggel az evangélium iránt. Szeretnek kérdezni és jó dolog ebbe beleállni, mert az embernek így mindig gondolkoznia és fejlődnie kell a hitében és szakmaiságában. Szeretek másokat buzdítani, ajándékokat felfedezni és azok megismerésében segíteni másokat. Szeretek vezetni és csapatban gondolkodni. Szeretem meglátni mások erősségeit és azoknak örülni. Szeretek hálózatokban dolgozni és szerveződni, ebben tanulok a legtöbbet és így érzem a leginkább, hogy nem vagyunk egyedül. Szívügyem a kísérletezés, a kutatás, a mások meghallgatása és a fiatalok közötti szolgálat. Az Ifjúságépítőknél a vezetésért, kutatásért, innovációért, hálózatépítésért leszek felelős. Meg sok olyan dologért ami még meglepetés 🙂 Ezenkívül 29 éves vagyok, egy szuper feleség férje és egy nagyon drága kis Bebi apukája.

Horváth Evelin

Az ifjúsági misszió iránti tűz akkor gyúlt fel bennem igazán, amikor református lelkész szakon megírtam a szakdolgozatomat, amelynek címe “A hit szerepe a serdülőkori identitáskeresésben” volt. Végbe ment bennem egy hatalmas szemléletváltás a fiatalokat illetően, és onnantól már nem volt megállás, szenvedélyem lett az ifimunka. Eddigi szolgálatom során szereztem tapasztalatot a nagyvárosi-, kisvárosi-, a csapatban történő- és az egyedüli ifivezetésben, az ifivezetőképzésben és az ifis korosztály lelkigondozásában egyaránt.   A gyülekezeti szolgálat mellett tanítok is.  Az ifjúságépítők csapatában az én feladatom a kommunikációs csatornák kezelése, az ifiambulancia működtetése, a külföldi kapcsolattartás kiadókkal és más missziós szervezetekkel, valamint a külföldi segédanyagok fordítása. Emellett természetesen továbbra is töretlen lelkesedéssel részt veszek majd az ifivezetőképzés szervezésében, a segédanyagok fejlesztésében, és más projektekben is, amik egyelőre még titkosak

Kapitány Flóra

Református lelkész és addiktológiai konzultáns vagyok. Tízedik éve töretlenül lelkesedem az ifjúsági munkáért. Az elmúlt évek során sok tapasztalatot szerezhettem a kamaszok között végezett szolgálat terén, legyen szó a hagyományos gyülekezeti ifi, vagy konfirmációs szolgálatról, kamasz-lelkigondozásról, különféle programok, táborok, lelki hétvégék szervezéséről, vagy prevenciós előadások és csoportok tartásáról. Nem is tudnék jobb terepet elképzelni arra, hogy kreativitásomat, a kihívásokra és változatosságra való igényemet és az emberi élettörténetek iránti érdeklődésemet így együtt egységben kamatoztatni tudjam- az ifjúsági munka erre ad lehetőséget. Ha pedig éppen akad egy kis szabadidőm, akkor töretlenül mászom a sziklafalakat, vagy valamelyik bringámon ülök erődben, vagy városban, a férjemmel, vagy néha nélküle. Az Ifjúságépítők csapatában mind a képzésszervezések terén, mind a különféle segédanyagok fejlesztésénél, hálózatépítésnél szolgálom a fiatalokat és a velük foglalkozókat.

Ha szeretnéd támogatni a szolgálatunkat,
akkor az alábbi lehetőségek közül választhatsz: