Ha nyár, akkor nyárias ötletek!

A forró meleg magával hozza a fiatalok számára a vakációt, a pihenést és a táborokat. Ebben a különleges időszakban olyan tippeket szedtünk össze, melyek segítségül lehetnek az ifi szervezésében nyáron is.

Ifi (tábor) megbeszélés

Többen szervezitek az ifitábort, vagy csapatban vagytok év közben? Akkor elkerülhetetlen, hogy legyenek megbeszéléseitek. Íme Szabados Ádám remek gondolatai és cikke linkelve, hogy mi módon lehet konszenzusosan vezetni és megbeszélést tartani. Csak ajánlani tudjuk. “…A teljes egyetértés elvárása könnyen megbéníthatja a döntéshozatali folyamatokat…” “…A konszenzus eléréséhez nem csak az az út vezet, hogy mindenkiben ugyanolyan … Bővebben: Ifi (tábor) megbeszélés

Tippek a nyári táborhoz III.

3 dolog, amire mindenképp figyelned kell az ifitábor szervezésekor, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát. Te is! 1. Tiszta, egyértelmű, rendszeres kommunikáció mind a szülőkkel, mind a fiatalokkal (helyszínről, időpontról, árról, étkezésekről, közlekedésről, programról) Tipp : – Készíts egy google formot, amiben szerepelnek a legfontosabb infók, valamint egyben regisztrációs felületként is funkcionál, ami neked is tájékoztatást … Bővebben: Tippek a nyári táborhoz III.

Tippek a nyári táborhoz II.

Miután leszáll az éj és sötét lesz, hirtelen minden sokkal izgalmasabb és mozgalmasabb az ifitábor területén. Nem tudom, nálatok ez hogy van, de a mi ifiseink esti terveinek repertoárjában az alváson kívül szinte minden szerepel. És ha már egyszer aludni nem akarnak, akkor miért ne csinálnánk közösen valami mókásat este is? (hogy addig is rajtuk … Bővebben: Tippek a nyári táborhoz II.

Tippek a nyári táborhoz I.

Kezditek szervezni a nyári tábort? Inspiráció gyanánt meg fogunk osztani veletek egy-két jól bevált ötletet, amik színesebbé és mókásabbá tehetik a nyári ifitábort. KERETMESE A cserkészek nagyon menő dolgokat csinálnak a fiatalokkal, egy-két ötletet érdemes „elcsenni” tőlük. Az egyik ilyen, ami a gyülekezeti ifitáborban is remekül hasznosítható, az a kerettörténetes tábor. Az egész tábor témáját, … Bővebben: Tippek a nyári táborhoz I.

IFI Tábor Tippek

“Minél többet delegálsz, annál több időd lesz arra, amihez csak te értesz és annál többször tudod használni azokat az ajándékokat, amiket te kaptál Istentől.” Közeleg a tábor és úgy érzed rajtad van minden felelőssége és feladata? Íme pár tipp, amibe tuti be tudsz vonni fiatalokat, így rajtad kevesebb lesz, ők pedig felelős szerepbe kerülhetnek, sajátjuknak … Bővebben: IFI Tábor Tippek

IFI szálláshelyek

Az alábbiakban egy lista található, amit IFI vezetők / lelkészek tapasztalatai alapján gyűjtöttem össze. Némelyikhez rövid referencia, link vagy elérhetőség is csatolva van. A beszámolók email jellegű rövid szöveggel vannak ellátva, ne keressük benne a hivatalos, részletes leíró jelleget.