Mi érdekli a fiatalokat? – Minikutatás 2021

Csillagpontra készítettünk egy interaktív falat, ahol a résztvevők matricákkal szavazhattak, hogy milyen témák érdeklik őket. A CSP résztvevők átlagéletkora 24 év volt.

Miért jó, ha tudjuk, hogy mi érdekli a fiatalokat? A kérdés triviálisnak tűnhet, de gondolatébresztő posztunkkal gyakorlati tippeket szeretnénk adni:

  • Ezek olyan témák, amikről érdemes beszélni, beszélgetni ifi előtt és után, az alkalomfelvezetésében, illetve szituációs játékok közben.
  • Körülvesz minket az az életszemlélet, hogy mindent lehet, bárki és bármi lehetsz, eközben afiatalok vágynak határokra, bibliai igazságokra és útmutatásokra, amelyek célt és biztonságotnyújtanak számukra. Az Ige fókuszban tartása mellett érinthetünk egy-egy őket érintőkérdést a felsorolt témákkal kapcsolatban.
  • Még ha nem is fogalmazzák meg a kérdést, érdekli őket a válaszod: hogyan teszel szertönismeretre? Mit jelent az önbecsülés keresztényként? Te szoktál bulizni?

VITAINDÍTÓ ÁLLÍTÁSUNK következik: Én bátorítom a fiatalokat, hogy menjenek bulizni, mert ebben az életkorban van ennek helye.

Te mit gondolsz erről? Egyetértesz… vagy nem? Oszd meg a véleményed! Gondolkozzunk együtt!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.