Mi a Random? Ez nem egy játék. A Random egy 44 napos kaland. Minden nap egy random kihúzott kártya és a rajta található kihívás, ige és ima segít újabb és újabb módon kapcsolatba kerülnöd Istennel.

“A Random mindenkinek szól, aki elhatározta, hogy Jézust követi. És azoknak, akik elég bátrak ahhoz, hogy Istennel felfedezőútra induljanak a saját mindennapi közegükben, a gyülekezetükben és az Igében.”

Olvasd el a Parókia Portál cikkét segédanyagunkról!

Az Ifjúságépítők ajánlata

Rendeld meg tőlünk közvetlenül a segédanyagunkat az itt feltüntetett áron! Ha tőlünk rendelsz, akkor választhatod a házhoz szállítást vagy a személyes átvételt budapesti irodánkban, a Horánszky utca 26. szám alatti épületben!

3000 Ft

Szeretnék egy ilyet én is!

Rendelj egyet tőlünk!

A gombra kattintva juthatsz hozzá közvetlenül tőlünk a segédanyagainkhoz – a 1085 Bp., Horánszky u. 26.-ban vagy kiszállítással!

Keress egy boltot!

Nézd meg, hogy jelenleg mely boltokban találod meg segédanyagainkat!

Próbáld ki!

A koronavírus első hulláma során Instagramon indítottunk egy 4 hetes kihívást a Random lapjaiból válogatva. Ehhez csatlakozhattak ifik, hogy kétnaponta egy-egy kihívást teljesítsen a közösség otthon. Nézd meg ezeket a kihívásokat, próbáld ki őket!