Mi az Imamágnes? Szavak sokasága, amelyek segítségül szolgálnak egy imádság kirakására. 

“Néha előfordul, hogy elkezdenék imádkozni, de nem találom a szavakat.”

Ismerősen hangzik? Rengetegszer lehet hallani hasonlót fiataloktól, ezért készítettük el ezt a segédanyagot. Az imamágnesek több mint 100 szavát kombinálva több millió imát lehet kirakni.

A szavak már alapállapotban is imákba vannak rendezve – melyek segítségül lehetnek további imák kirakásában. 

Az imamágnes tökéletes ajándék lehet egy ifis tábor vagy hétvége végén a fiatalok számára, vagy mint egy titokzatos meglepetés, amit az ifis teremben a közösség együtt tud felfedezni.

Az Ifjúságépítők ajánlata

Rendeld meg tőlünk közvetlenül a segédanyagunkat az itt feltüntetett áron! Ha tőlünk rendelsz, akkor választhatod a házhoz szállítást vagy a személyes átvételt budapesti irodánkban, a Horánszky utca 26. szám alatti épületben!

1900 Ft

A koronavírus alatt 15 ifjúsági munkával foglalkozó szervezetet és személyt leptünk meg egy-egy imamágnessel, kifejezve hálánkat kitartásuk és munkájuk iránt. Ezzel együtt egy kihívás elé állítottuk őket, hogy rakjanak ki az imamágnes szavaiból egy imát. A visszaérkező képekből válogattunk párat ide.

A képek ötleteinek szerzői: Református Fiatalok Szövetsége, Evangélikus Egyház Ifjúsági Missziós, SDG Református Diákmozgalom, Magyarországi Baptista Ifjúsági Misszió, Magyar Evangéliumi Keresztény Diákszövetség, Debreceni Egyetemi Gyülekezet

Szeretnék egy ilyet én is!

Rendelj egyet tőlünk!

A gombra kattintva juthatsz hozzá közvetlenül tőlünk a segédanyagainkhoz – a 1085 Bp., Horánszky u. 26.-ban vagy kiszállítással!

Keress egy boltot!

Nézd meg, hogy jelenleg mely boltokban találod meg segédanyagainkat!