Mi a Biblia Neked? Isten Igéje, amely megdolgoztat téged, elgondolkoztat és segít elmélyülni nap, mint nap Isten üzenetében.

Ez a különleges, kimondottan fiataloknak szóló Biblia rengeteg interaktív és kreatív anyagot, videó linket, valamint érdekes magyarázó szöveget tartalmaz. Angol fejlesztés nyomán, fiatalok közreműködésével jött létre: az ő gondolataik és a számukra fontos témák nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ebben a könyvben olyan információkra lelj, amelyek segítenek téged a tanulásban és a bibliai üzenetekben való elmélyülésben.

A Biblia neked kiadványban mindezek mellett olyan kihívásokat is találsz, amelyek elgondolkodtatnak az olvasottakkal kapcsolatban, valamint olyan eszközöket, amelyekkel a gyakorlatba is átültetheted mindazt, amit megismertél. A Bibliában található feladatok időt hagynak neked az elmélkedésre, továbbá teret arra, hogy jegyzetelj, rajzolj vagy színezz.

A revideált új fordítás (RÚF 2014) szövegét tartalmazó kötet a Harmat Kiadó, a Kálvin Kiadó, a Magyar Bibliatársulat, az Ifjúságépítők és a YFC Magyarország összefogásából született meg.

Olvasd el a Parókia Portál cikkét segédanyagunkról!

Szeretnék egy ilyet én is!

Keress egy boltot!

Nézd meg, hogy jelenleg mely boltokban találod meg segédanyagainkat!

Kérj egyet tőlünk!

A gombra kattintva juthatsz hozzá közvetlenül tőlünk segédanyagainkhoz!

Böngéssz tovább!

Nézd meg a Biblia Neked külön honlapját, ahol plusz információkat és rengeteg extra anyagot találsz a kiadványhoz! Lapozz bele a Biblia Neked egy részébe, nézd meg milyen segítségeket kapsz egy fejezethez.