Mi a “Mizu?” Egy beszélgetésindító játék, francia kártyák lapjain. 52 egyedi kérdés négy kategóriában: jégtörő, Istennel kapcsolatos, önismereti és vicces kérdések. A második kiadás 52 teljesen új kérdést tartalmaz, extra kategóriája: vitaindító állítások.

“A MIZU olyan segédanyag, amely színesítheti az ifialkalmakat, bővítheti a beszélgetésindító technikákat, segíthet egy mélyebb téma átbeszélésében, vagy csak egyszerűen szórakoztat.”

Olvasd el a Parókia Portál (katt) cikkét segédanyagunkról!

Az Ifjúságépítők ajánlata

Rendeld meg tőlünk közvetlenül a segédanyagunkat az itt feltüntetett áron! Ha tőlünk rendelsz, akkor választhatod a házhoz szállítást vagy a személyes átvételt budapesti irodánkban, a Horánszky utca 26. szám alatti épületben!

2300 Ft

Szeretnék egy ilyet én is!

Rendelj egyet tőlünk!

A gombra kattintva juthatsz hozzá közvetlenül tőlünk a segédanyagainkhoz – a 1085 Bp., Horánszky u. 26.-ban vagy kiszállítással!

Keress egy boltot!

Nézd meg, hogy jelenleg mely boltokban találod meg segédanyagainkat!

Próbáld ki!

A koronavírus első hulláma során a változatos ifiket segítve publikáltuk a Mizu 1 4×13 kérdését Facebook oldalunkon, de itt is összegyűjtöttük őket egy blogbejegyzésben. Nézd meg ezeket a kérdéseket, próbáld ki az ifiddel!