Sufni Talk | Főelőadás | Műhely

Keresd meg azt, ami érdekel!

Az Ifivezető Képzés előadásaiból tudsz válogatni itt.

Rengeteg anyagot tettünk közzé eddig az elmúlt évek képzéseiről, reméljük segítségül lesznek számodra.

Műfaj szerint

SUFNI Talk

Rövid, 20 perces előadások, amelyek különböző izgalmas területeken adnak inspiráló gondolatokat. Ha úgy érzed, hogy a 90 perces műhelyek helyett valami könnyedebbre vágysz, vagy olyan típusú ember vagy, aki szereti a sokszínűséget, akkor ezeket az előadásokat neked találtuk ki! A Sufni Talkok egyetlen gondolatot mélyítenek el, közben pedig formálják a szemléletmódodat és új megközelítéseket adnak egy-egy kérdésben.

Főelőadás

A főelőadás során találkozhatsz dicsőítéssel, bizonyságtétellel és természetesen az előadással. Viszont ezeken az alkalmakon nem a szakmai fogások kerülnek a középpontba, hanem a legfontosabb: a lelki megújulás. Az evangélium szólal meg ezeken az előadásokon és az a vágyunk, hogy mindannyian közelebb kerüljünk Jézushoz a bizonyságtételek, dicsőítések és az igehirdetések által. Hiába készülünk fel és vértezzük fel magunkat ugyanis rengeteg ismerettel, ha mi magunk nem újulunk meg a Jézussal való kapcsolatunkban.

Műhely

A műhelyek 90 perces interaktív előadások, amelyekben a frontális előadások mellett és után sok lehetőség van kérdezni, közösen gondolkodni, elmélyülni az adott témában. A műhelyek kapcsolódnak egymáshoz, három alkot egy sorozatot.

A műhelyek témánként, illetve az ifimunkások tapasztalati szintjei alapján vannak sávokba rendezve.


Program szerint


Szemezgess a kedvedre!